SALIERŲ LAPAI

3.00Grynasis kiekis 20g

SUDEDAMOSIOS DALYS:džiovinti ir susmulkinti salierų lapai.

PARUOŠIMAS:1arbatinis šaukštelis žaliavos užpilamas puodeliu karšto vandens ir po 5 min.nukošiama.Galima paskaninti cukrumi ar t.medumi.Šis prieskoninis augalas naudojamas arbatoms ir įvairiems patiekalams ,sriuboms,salotoms ,mėsai ir kt. pagardinti.Salierai gerina virškinimą,ypač kai sumažėjęs skrandžio sulčių rūgštingumas.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

 

 

INFORMACIJOS ŠALTINIAI (LITERATŪRA):

.Vasiliauskas J.2011,GAMTOS VAISTINĖ(Žolelių antpilai,nuovirai,pavilgai,vonios nuo visų ligų),Vilnius,Alma littera.

Obelevičius S.2022 NEMOKAMI VAISTAI IR MAISTAS ŠALIA MŪSŲ
(Augalų vaistinės ir maistinės savybės gydomųjų priemonių ir patiekalų receptai).Kaunas,Lututė.

Dr.prof.Olšauskas A.M.2018,SVEIKATOS GIDAS (Gydomųjų augalų žinynas kokybiškam ir sveikam gyvenimui),Klaipėda.

Grynasis kiekis 20 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “SALIERŲ LAPAI”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Shopping Cart