PELETRŪNAS

3.00Grynasis kiekis 20g

SUDEDAMOSIOS DALYS:sudžiovintas vaistinis kietis (peletrūnas).
PARUOŠIMAS:vienam puodeliui arbatos imamas 1 šaukštelis žaliavos,užpilama karšto vandens ir po 10 min.nukošiama.Galima paskaninti cukrumi ar medumi.
Kietis padeda sužadinti apetitą,gerina virškinimą,vartojamas kaip vaistas nuo vidurių pūtimo,padeda normalizuotis skrandžio sulčių rūgštingumui.Šis prieskonis dedamas į daržovių ir mėsos patiekalus,sriubas,marinatus.
Laikyti sausoje vietoje.

Neturime

 

 

INFORMACIJOS ŠALTINIAI (LITERATŪRA):

.Vasiliauskas J.2011,GAMTOS VAISTINĖ(Žolelių antpilai,nuovirai,pavilgai,vonios nuo visų ligų),Vilnius,Alma littera.

Obelevičius S.2022 NEMOKAMI VAISTAI IR MAISTAS ŠALIA MŪSŲ
(Augalų vaistinės ir maistinės savybės gydomųjų priemonių ir patiekalų receptai).Kaunas,Lututė.

Dr.prof.Olšauskas A.M.2018,SVEIKATOS GIDAS (Gydomųjų augalų žinynas kokybiškam ir sveikam gyvenimui),Klaipėda.

Grynasis kiekis 20 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “PELETRŪNAS”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Shopping Cart