GARŠVA

2.00Grynasis kiekis 20g

SUDEDAMOSIOS DALYS:džiovinta paprastoji garšva.

PARUOŠIMAS:vienam puodeliui arbatos imamas 1 šaukštelis žaliavos ,užpilama karšto vandens ir po 10 min. nukošiama.Galima paskaninti cukrumi ar medumi.

Garšvų preparatai šalina iš organizmo toksinus:slopina uždegimą.Gydomas sąnarių reumatas,podagra.Garšvoms būdingos šlapimą varančios savybės.

Laikyti sausoje vietoje.

Jau senovės vaistažolių knygose  jos įvardijamos kaip gydomoji priemonė nuo didžiuosiuose kojų pirštuose išplitusios podagros.Garšvoms būdingas šlapimą varančios savybės,jų preparatais gydomas reumatas ir uždegimai,viduriavimas.Garšvų lapuose gausu vitamino C, mikroelementų:vario ,mangano,titano,boro ir kitų medžiagų, todėl šie augalai teigiamai veikia medžiagų apykaitą,gerina virškinamojo trakto veiklą.

 

INFORMACIJOS ŠALTINIAI (LITERATŪRA):

.Vasiliauskas J.2011,GAMTOS VAISTINĖ(Žolelių antpilai,nuovirai,pavilgai,vonios nuo visų ligų),Vilnius,Alma littera.

Obelevičius S.2022 NEMOKAMI VAISTAI IR MAISTAS ŠALIA MŪSŲ
(Augalų vaistinės ir maistinės savybės gydomųjų priemonių ir patiekalų receptai).Kaunas,Lututė.

Dr.prof.Olšauskas A.M.2018,SVEIKATOS GIDAS (Gydomųjų augalų žinynas kokybiškam ir sveikam gyvenimui),Klaipėda.

Grynasis kiekis 20 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “GARŠVA”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Shopping Cart